Madopskrift på Waves

Saltet karamel-cheesecake

BUND: 

12 knuste Digestive kiks

30 g sukker

120 g smeltet smør

Forvarm ovnen til 175 grader.

 

Blend kiks, sukker og smeltet smør sammen og hæld blandingen i bunden af en form og pres kikseblandingen godt ned med bagsiden af en spiseske, som er klargjort med bagepapir.

 

Bag i 5 min. i midterste rille.

 

FYLD:

1 æg (stuetemperatur)

75 g sukker

450 g Philedelphia flødeost (ikke light)

2 1/2 tsk. vanillesukker

125 g saltet karamelsauce (jeg snød med at have købt en færdiglavet)*

 

Pisk alle ingredienserne sammen og hæld det i formen med den bagte kiksebund.

 

Hæld nu den saltede karamel i cirkler over den flydende masse.

 

Bag nu i ca. 20 min. Lad den køle af i ca. 20 min. inden du sætter den i køleskab. Gerne i min. 5 timers tid.

 

Kagen er pyntet med karameliserede popcon. Opskriften findes her

 

Opskriften er venligst udlånt af stinassmag.com