Halloween spøgelser
(12 stk.)
Det skal du bruge:
2 æg
225 g sukker
1 tsk. vaniljeessens
1 1/4 dl. Kærnemælk
25 g. smør
110 g. mel
1 tsk. bagepulver
Knivspids salt
Smeltet smør til at pensle formen
Hvid candymelt eller hvid glasur
Start med at piske æggene luftige. Efter 3-4 minutter tilsættes sukkeret og vaniljeessensen, mens der stadig piskes. Pisk det yderligere i 4-5 minutter, til en luftig og skummende masse.
De tørre ingredienser blandes i en anden skål. Sigt de tørre ingredienser op i æggemassen og pisk stille og roligt til det er blandet. Smør varmes i en gryde.
Når smøret er smeltet, hældes det i dejen og blandes stille og roligt skiftevist med kærnemælken. Pensl formen med smeltet smør og hæld dej i ca. 1/2 fyldt.
Bages ved 175 grader i ca. 12-15 min. Imens kagerne køler helt af smeltes Candymelt og kagerne vendes i. J Med resten af Candymelt eller glasur tilsættes sort pastafarve og øjne og mund laves.
Opskriften er venligst udlånt af stinassmag.dk