Madopskrift på Waves
Henrik Christensen fra "By på Skrump" præsenterer:

Rugbrødstoast med tunmousse og stegte, syltede tomater

Du skal bruge:

4 skiver ovntørret rugbrød

1 lille dåse tun i vand

Lidt mayo

Lidt creme fraiche

Salt

Peber

Frisk citron til tilsmagning

Lidt frisk dild

12 små røde tomater

Dijon sennep

Mørk balsamico

Evt. kapers, hvis vi kan lide det?

 


Tør brødet i ovnen, til det er fast, det må ikke blive hårdt og tørt. Steg tomaterne ved lav varme, til skindet flækker, og tomaterne er gennemvarme. Brug lidt sennep og mørk balsamico som dressing, og lad det hvile, til det har stuetemperatur.

 

Bland tun mayo, og creme fraiche med dild og citromsaft. Blandingen skal være fast. Del brødet i 2, smør den ene del med moussen og læg lidt tomat på.

Kapers er lækkert i moussen..... Det er bare ikke alle, der er vilde med dem.

 

Opskriften er til 4 portioner.