Madopskrift på Waves

Pasta med tomatsauce og hjemmelavede croutoner

Du skal bruge:

 

4 fed hvidløg
lidt lys balsamisk eddike
2 dåser gode flåede tomater salt
peber
lidt sukker
2 laurbærblade
200 g. daggammelt brød olivenolie
pasta efter eget valg

 

Sådan gør du:

 

Snit hvidløget i tynde skiver og rist det i olivenolie. Herefter i
med tomater og laurbærblad. Krydr med eddikke, salt, peber og lidt sukker. Lad det hele stå at simre i ca. 1 time. Du må gerne røre i
det en gang imellem. Konsistensen skal være cremet og ikke vandig. Når saucen er klar vender du forkogt pasta i. Du må gerne bruge lidt af pastavandet i retten,
så den ikke bliver for tør.

 

Du kan gi’ det hele et skud friskrevet parmesanost.

 

Brødet skæres i firkanter og ristes i olivenolie og salt til det er gyldent. Lad det afkøle og dryppe af på fedtsugende papir.

 

Du kan også se, hvordan WAVES huskok laver retten lige her