Madopskrift på Waves

Hjemmelavet nutella

 

Det skal du bruge:

 

70 g hasselnødder


170 g mørk chokolade af god kvalitet - Eller blandet lys og mørk

1½ dl piskefløde
- Skal være økologisk

60 g blødt økologisk smør


En lille smule god salt

                            

 

Sådan gør du:

 

1. Rist hasselnødderne på en varm pande eller i ovnen. Gnub skallerne af og afkøl dem. Blend nødderne i en foodprocessor, til konsistensen er grov.

 


2. Riv chokoladen, og læg den i en skål. Varm fløden op i en gryde, til den når kogepunktet, og hæld den herefter over chokoladen. Tilsæt smør skåret i mindre stykker. Rør godt, indtil chokolade og smør er smeltet og blandingen er blank. Rør derefter nødder og salt i.



 

3. Hæld nutellaen i passende glas og køl.

 

Holdbarhed ca. 10 dage.