MENU
Persondata

Persondata

I WAVES behandler vi naturligvis dine persondata fortroligt og i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik for at efterkomme den nye persondataforordning (også kendt som GDPR), der blev indført den 25. maj 2018.

Dataansvarlig
Centerforeningen WAVES
Over Bølgen 2A, 2670 Greve
Mail: [email protected]
Telefon: 43 90 66 46

Hvad er personlige oplysninger
Ifølge GDPR defineres personlige data som information relateret til en person såsom navn, billede, emailadresse, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation eller en IP-adresse.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, sende en sms, vise relevante tilbud og nyheder i WAVES app. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvor længe opbevares dine oplysninger
Oplysningerne opbevares så længe, som det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi behandler dine data med den største omhu - det har vi altid gjort og det vil vi altid gøre.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig WAVES nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events, tilbud m.m fra WAVES.

Ved tilmelding med din fødselsdato giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en tillykke hilsen på din fødselsdag.

Ved tilmelding med dit telefonnummer, giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en sms.

Vi beder om dit postnummer og køn, så vi kan trække statistik på, hvor du kommer fra og hvilket køn du er. Alt dette for at målrette vores kommunikation mod dig bedst muligt og for at føre statistik på vores kunder.

Nyhedsbrevet laves i Mailchimp.
Du kan altid afmelde dig WAVES nyhedsbrev enten ved linket i bunden af nyhedsmailen eller ved, at skrive til [email protected]

WAVES App:
Når du downloader WAVES app tilbyder vi dig at blive en del af WAVES bonusprogram.

For at modtage bonuspoint i WAVES skal bluetooth være tændt og du skal signe up. Til dette har du 2 muligheder.

Enten skrive din e-mail eller signe up med Facebook. Vælger du e-mail, bruger vi den kun, hvis vi skal supportere dig.

Vælger du Facebook, kan vi se hvilket område du kommer fra, køn og email. Disse bruger vi til vores statistik.

Når du har bluetooth tændt i WAVES kan vi se din enhed. Vi kan IKKE se, hvem du er. Vi kan også se, hvordan du går rundt i WAVES. Igen er det ikke dig vi kan se, men en ”bruger”, som bevæger sig fra a til b osv.

Ønsker du ikke længere at være med i WAVES app, kan du slette app´en på dit device. Ønsker du at vide mere, kan [email protected] kontaktes.

WAVES konkurrencebetingelser vedr. facebook og Instagram

Konkurrencerne er ikke tilknyttet, sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook eller Instagram. Har du spørgsmål vedrørende konkurrencerne eller betingelserne kan du henvende dig til [email protected]

Sådan deltager du:

Det er kun brugere af en Facebook og/eller Instagram profil, der kan deltage i konkurrencerne på henholdsvis Facebook og Instagram. Dette sker via facebook og instagram 
Spørgsmålet i facebook-opslaget besvares i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget.

Kontakt til vinderen:
Vinderen kontaktes under vedkommendes kommentar under konkurrenceopslaget eller via en privat besked.

Præmier:
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på facebook.

Præmien skal altid afhentes i en af WAVES butikker eller i WAVES Information (Over Bølgen 14A ,2670 Greve) og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer.

Vi forbeholder os retten til at give præmien til anden side, hvis den ikke bliver afhentet indenfor aftalte tidsperiode. Vinderen skal selv afhente præmien og får denne udleveret mod forvisning af gyldigt ID og beskeden i indbakken (kun på Facebook). Er du forhindret i at afhente præmien selv, så kontakt os på:
E-mail: [email protected]

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Centerforeningen WAVES, Over Bølgen 2A, 2670 Greve, telefon 43 90 46 66. Ansatte i WAVES og i WAVES butikker/restauranter har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på WAVES officielle facebookside.

Ansatte i WAVES kan ikke blive udtrukket som vindere af konkurrencer.

Man skal være fyldt 18 år, for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med facebook.

Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.



TV-overvågning
Der foretages TV-overvågning i og ved WAVES Shoppingcenter. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger. 

Familierummet
Når du er tilmedt WAVES familierum skal du vide, hvordan vi anvender og opbevarer dine oplysninger.

Dit navn, adresse og cpr nr. er indtastet i et lukket system, som vi kun bruger til WAVES familierum.

Kun Informationen, Centerkontoret og driftschefen har adgang til dette system.

Dine oplysninger opbevares i 6 måneder. I de 6 måneder kan du med dit sygesikringskort komme ind i WAVES familierum. Efter 6 måneder slettes dine oplysninger og du skal oprettes igen.

Du kan til en hver tid få dine oplysninger slettet, ved at sende sende en mail til [email protected]

Retten til at blive underrettet
Hvis der er sket et brud på datasikkerheden i WAVES, som kan kompromittere dine personlige data, har du krav på at blive underrettet indenfor 72 timer efter, at bruddet er blevet opdaget.

Revidering af GDPR 
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden.  Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på Centerkontoret (i fuld længde) og på waves-shopping.dk (i forkortet udgave)

Du behøver ikke at foretage dig noget
Denne nye politik ændrer ikke måden, hvorpå vi behandler dine oplysninger, men indeholder flere detaljer om, hvordan vi samler og bruger dine personlige oplysninger. Vores nye persondatapolitik trådte i kraft pr. 25. maj 2018.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til [email protected]

 

Der er altid en grund til at besøge WAVES
110 butikker - lækre restauranter, biograf og sjove events
Find inspiration i WAVES
Alt til halloween - ideer til halloweenfesten
Alt til halloween - ideer til halloweenfesten
Læs mere
Forbered din hud på efterårs- og vinterkulde
Forbered din hud på efterårs- og vinterkulde
Læs mere
Hvad kan man lave i efterårsferien?
Hvad kan man lave i efterårsferien?
Læs mere
At flytte hjemmefra: Hjælp til en god start
At flytte hjemmefra: Hjælp til en god start
Læs mere
Indre velvære og skønne efterårsnyheder
Indre velvære og skønne efterårsnyheder
Læs mere
Hvordan er herremoden i efteråret 2018?
Hvordan er herremoden i efteråret 2018?
Læs mere
Regntøjsguide til børn og voksne
Regntøjsguide til børn og voksne
Læs mere
De 8 største modetrends for kvinder i efteråret
De 8 største modetrends for kvinder i efteråret
Læs mere
Krydr sensommeren med gourmet produkter
Krydr sensommeren med gourmet produkter
Læs mere
Vi byder efteråret velkommen!
Vi byder efteråret velkommen!
Læs mere
Altid et godt tilbud at køre efter ...
Coated jeans
Coated jeans
Vila
Pris: 279,95
Alle jakker
Spar 20%
Alle jakker
Only
Tema Akvarie 54L MEGA DEAL
Tema Akvarie 54L MEGA DEAL
Anne´s Dyrecenter
Pris: 349,00
Væghylde
Væghylde
Søstrene Grene
Pris: 298,00
Regnsæt
Regnsæt
Sportmaster
Pris: 599,00
Gulvtæppe
Gulvtæppe
Søstrene Grene
Pris: 126,00
Håndmixer
Håndmixer
Køkken & Hjem
Pris: 269,00
BH
BH
Femilet
Pris: 420,00
Sydvest regnhat
Sydvest regnhat
Flying Tiger Copenhagen
Pris: 30,00
Ugens ret 🌾 (uge 42)
Ugens ret 🌾 (uge 42)
Café Korn
Tre Point Y-sele XL
Tre Point Y-sele XL
Anne´s Dyrecenter
Før 599,00
Pris: 249,00
Iskaffe
Iskaffe
The Bagel House
Pris: 39,00
Neglelak køb 3 betal for 2
Neglelak køb 3 betal for 2
Golden Rose
Før 40,00
Få 1/2 pris
Spar 50%
Få 1/2 pris
Synoptik
Sætpris
Sætpris
Change
Pris: 249,00
Brunchbuffet
Brunchbuffet
Café Korn
Pris: 129,00
SodaStream, MEGAPACK
SodaStream, MEGAPACK
Køkken & Hjem
Pris: 549,00
Joules regnslag
Joules regnslag
Andersen Frakker
Pris: 299,00
SENIORBIO
SENIORBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 75,00
Græskar
Græskar
Bilka
Pris: 24,00
Blazer
Blazer
Jack & Jones
Pris: 1300,00
Reparation af Tablets
Reparation af Tablets
Nordic Repair®
Pris: 249,00
Kanel- og kardemommesnurre
Kanel- og kardemommesnurre
Espresso House
Pris: 27,00
Crossover taske
Crossover taske
Designers Market
Pris: 499,00
Reparation af Smartphones
Reparation af Smartphones
Nordic Repair®
Pris: 249,00
Blender, 1000 W
Blender, 1000 W
Køkken & Hjem
Pris: 589,00
Hust & Claire regnsæt
Hust & Claire regnsæt
Kære Børn
Pris: 349,95
Muffinforme
Muffinforme
Bilka
Pris: 19,95
Mens du venter på bio...
Mens du venter på bio...
Jensen´s Bøfhus
Pris: 89,00
Toaster
Toaster
Køkken & Hjem
Pris: 99,00
3 for 2
3 for 2
Pilgrim
Regnfrakke
Regnfrakke
Companys
Pris: 499,95
Nederdel
Nederdel
Kings & Queens
Pris: 260,00
Billi Bi støvle
Billi Bi støvle
Skoringen
Pris: 1500,00
BABYBIO
BABYBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 100,00
Jeans
Jeans
Jack & Jones
Pris: 399,95
Ingefær
Ingefær
Betlehem Minimarked
Pris: 30,00
Fifa 19
Fifa 19
Game Stop
Pris: 549,00
Krus med hank
Krus med hank
Imerco Home
Før 399,95
Pris: 199,95
MID SEASON SALE
Spar 40%
MID SEASON SALE
Message
Bluse
Bluse
Ivy
Pris: 499,95
Bagel og juice
Bagel og juice
The Bagel House
Pris: 85,00
Bluse
Bluse
Ivy
Pris: 399,95
Lindbergh jeans
Lindbergh jeans
Wagner
Pris: 799,00
Vandafvisende frakke
Vandafvisende frakke
Andersen Frakker
Pris: 1299,00
SÖDAHL HÅNDKLÆDE
SÖDAHL HÅNDKLÆDE
Værsgo
Pris: 150,00
Lindbergh bælte
Lindbergh bælte
Tøjeksperten
Pris: 400,00
Rep af Pc & Mac
Rep af Pc & Mac
Nordic Repair®
Pris: 199,00
Bukser
Bukser
Jack & Jones
Pris: 399,95
Skjorte
Skjorte
Tøjeksperten
Pris: 500,00
Tandkrus
Tandkrus
Værsgo
Pris: 150,00
Panini
Panini
Café Iceberg
Pris: 59,00
Bagel
Bagel
The Bagel House
Pris: 49,00
Rieker dame-gummistøvle
Rieker dame-gummistøvle
Skoringen
Pris: 400,00
Stol
Stol
Søstrene Grene
Pris: 398,00
Paraply
Paraply
Flying Tiger Copenhagen
Pris: 30,00
Studierabat
Spar 25%
Studierabat
Jensen´s Bøfhus
Summerbird Halloween Flødebolle
Summerbird Halloween Flødebolle
Private Selection
Pris: 90,00
 Lædercover  Samsung Galaxy S8/S9 S8+/S9+
Lædercover Samsung Galaxy S8/S9 S8+/S9+
Nordic Repair®
Før 469,00
Pris: 399,00
Regnsæt
Regnsæt
Kære Børn
Kjole
Kjole
Saint Tropez
Pris: 499,95
MATINIQUE SKJORTER
Spar 20%
MATINIQUE SKJORTER
VW Mens wear
P.J.S jakke
P.J.S jakke
Kaufmann
Pris: 3000,00
Jakke
Jakke
Marcus
Pris: 1199,95
Cardigan
Cardigan
Gina Tricot
Pris: 329,00
Viking gummistøvle
Viking gummistøvle
Skoringen
Pris: 350,00
Lang frakke
Lang frakke
Vero Moda
Pris: 599,95
Sokker
Sokker
Tøjeksperten
Nederdel
Nederdel
Saint Tropez
Pris: 399,95
Buks
Buks
Vila
Pris: 299,95
Chiffonskjorte
Chiffonskjorte
Bonde
Pris: 999,00
Studierabat 10%
Studierabat 10%
Message
Hipster
Hipster
Femilet
Pris: 170,00
Brunchbuffet
Brunchbuffet
Café Korn
Før 129,00
Pris: 99,00
Juice
Juice
The Bagel House
Pris: 39,00
Striktrøje
Striktrøje
Only
Pris: 259,95
Varm chokolade
Varm chokolade
Café Iceberg
Pris: 30,00
Argan Olie
Argan Olie
Frisør Totex
Pris: 149,00
Uden mad og drikke duer helten ikke
Uden mad og drikke duer helten ikke
Nordisk Film Biografer
Regnfrakke
Regnfrakke
Vila
Pris: 599,95
Uldfrakke
Uldfrakke
Vero Moda
Pris: 599,95
Cheesecake
Cheesecake
The Bagel House
Pris: 35,00
Appelsiner
Appelsiner
Betlehem Minimarked
Pris: 7,00
Bülow Lakrids
Bülow Lakrids
Private Selection
Pris: 120,00
Selfiestang til mobilen
Selfiestang til mobilen
Nordic Repair®
Før 249,00
Pris: 99,00
Elkedel, SUPREME
Elkedel, SUPREME
Køkken & Hjem
Pris: 178,00
Jacobsen øl
Jacobsen øl
Café Iceberg
Pris: 35,00
Wienerschnitzel
Wienerschnitzel
Café Iceberg
Pris: 149,00
Skjorte
Skjorte
Kings & Queens
Pris: 600,00
Frisk appelsinjuice!
Frisk appelsinjuice!
Café Iceberg
Pris: 28,00
Bluse
Bluse
Saint Tropez
Pris: 399,95
Spider-man
Spider-man
Game Stop
Pris: 549,00
Smartbox
Smartbox
Bog & Ide
Pris: 399,00
Der er altid masser af underholdning for hele familien
Det sker i WAVES ...
Minigolf
Gem i kalender 9/7/2018 10:00:00 AM 11/11/2018 5:00:00 PM Denmark/Copenhagen Kom og prøv et spil minigolf ... eller måske flere, for det er faktisk ret sjovt Det sker på Cafetorvet ved Intersport
7. september - 11. november
Minigolf
Det sker på Cafetorvet
Newsletter
Få nyhederne
DIREKTE I DIN INDBAKKE
Tilmeld dig WAVES nyhedsbrev, få sidste nyt fra WAVES og vær med i konkurrencen om gavekort på 500 kr. hver måned. Psst: Giv os din fødselsdato og få en gave på dagen. (min. 15 år)
Fødselsdag:

  
Følg med på
@WAVESSHOPPINGCENTER
og få sidste nyt fra WAVES
Facebook
Følg WAVES på facebook
og få sidste nyt fra WAVES - direkte på din tidslinje.
Youtube
Følg WAVES på YouTube
og bliv inviteret inden for i en verden af skønne shoppingoplevelser.
Giv en gave, der ikke skal byttes. Giv et
GAVEKORT TIL WAVES
GAVEKORT TIL WAVES
Med over 80 butikker at vælge imellem, er der lidt for enhver smag...