MENU
Persondata

Persondata

I WAVES behandler vi naturligvis dine persondata fortroligt og i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik for at efterkomme den nye persondataforordning (også kendt som GDPR), der blev indført den 25. maj 2018.

Dataansvarlig
Centerforeningen WAVES
Over Bølgen 2A, 2670 Greve
Mail: [email protected]
Telefon: 43 90 66 46

Hvad er personlige oplysninger
Ifølge GDPR defineres personlige data som information relateret til en person såsom navn, billede, emailadresse, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation eller en IP-adresse.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, sende en sms, vise relevante tilbud og nyheder i WAVES app. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvor længe opbevares dine oplysninger
Oplysningerne opbevares så længe, som det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi behandler dine data med den største omhu - det har vi altid gjort og det vil vi altid gøre.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig WAVES nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events, tilbud m.m fra WAVES.

Ved tilmelding med din fødselsdato giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en tillykke hilsen på din fødselsdag.

Ved tilmelding med dit telefonnummer, giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en sms.

Vi beder om dit postnummer og køn, så vi kan trække statistik på, hvor du kommer fra og hvilket køn du er. Alt dette for at målrette vores kommunikation mod dig bedst muligt og for at føre statistik på vores kunder.

Nyhedsbrevet laves i Mailchimp.
Du kan altid afmelde dig WAVES nyhedsbrev enten ved linket i bunden af nyhedsmailen eller ved, at skrive til [email protected]

WAVES App:
Når du downloader WAVES app tilbyder vi dig at blive en del af WAVES bonusprogram.

For at modtage bonuspoint i WAVES skal bluetooth være tændt og du skal signe up. Til dette har du 2 muligheder.

Enten skrive din e-mail eller signe up med Facebook. Vælger du e-mail, bruger vi den kun, hvis vi skal supportere dig.

Vælger du Facebook, kan vi se hvilket område du kommer fra, køn og email. Disse bruger vi til vores statistik.

Når du har bluetooth tændt i WAVES kan vi se din enhed. Vi kan IKKE se, hvem du er. Vi kan også se, hvordan du går rundt i WAVES. Igen er det ikke dig vi kan se, men en ”bruger”, som bevæger sig fra a til b osv.

Ønsker du ikke længere at være med i WAVES app, kan du slette app´en på dit device. Ønsker du at vide mere, kan [email protected] kontaktes.

TV-overvågning
Der foretages TV-overvågning i og ved WAVES Shoppingcenter. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger. 

Familierummet
Når du er tilmedt WAVES familierum skal du vide, hvordan vi anvender og opbevarer dine oplysninger.

Dit navn, adresse og cpr nr. er indtastet i et lukket system, som vi kun bruger til WAVES familierum.

Kun Informationen, Centerkontoret og driftschefen har adgang til dette system.

Dine oplysninger opbevares i 6 måneder. I de 6 måneder kan du med dit sygesikringskort komme ind i WAVES familierum. Efter 6 måneder slettes dine oplysninger og du skal oprettes igen.

Du kan til en hver tid få dine oplysninger slettet, ved at sende sende en mail til [email protected]

Retten til at blive underrettet
Hvis der er sket et brud på datasikkerheden i WAVES, som kan kompromittere dine personlige data, har du krav på at blive underrettet indenfor 72 timer efter, at bruddet er blevet opdaget.

Revidering af GDPR 
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden.  Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på Centerkontoret (i fuld længde) og på waves-shopping.dk (i forkortet udgave)

Du behøver ikke at foretage dig noget
Denne nye politik ændrer ikke måden, hvorpå vi behandler dine oplysninger, men indeholder flere detaljer om, hvordan vi samler og bruger dine personlige oplysninger. Vores nye persondatapolitik trådte i kraft pr. 25. maj 2018.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til [email protected]

 

Der er altid en grund til at besøge WAVES
110 butikker - lækre restauranter, biograf og sjove events
Find inspiration i WAVES
Party time
Party time
Læs mere
Klokkerne ringer ind
Klokkerne ringer ind
Læs mere
Klar, parat, skolestart!
Klar, parat, skolestart!
Læs mere
Sommerbryllup
Sommerbryllup
Læs mere
Altid et godt tilbud at køre efter ...
Puma håndbold sko
Puma håndbold sko
Intersport
Før 399,95
Pris: 299,95
Bacon King
Bacon King
Burger King
Pris: 75,00
Lækre Cocktails
Lækre Cocktails
Jensen´s Bøfhus
Pris: 60,00
Mikroovn
Mikroovn
Køkken & Hjem
Før 699,00
Pris: 499,00
Back to School!
Back to School!
Deichmann
Pris: 499,00
ABC-kuffert
ABC-kuffert
Flying Tiger Copenhagen
Pris: 40,00
Køkkenmaskine
Køkkenmaskine
Køkken & Hjem
Pris: 689,00
Blender, 1000 W
Blender, 1000 W
Køkken & Hjem
Pris: 589,00
Reparation af Smartphones
Reparation af Smartphones
Nordic Repair®
Pris: 249,00
King Fusion
King Fusion
Burger King
Pris: 22,00
Mens du venter på bio...
Mens du venter på bio...
Jensen´s Bøfhus
Pris: 89,00
Ice Chic Nail Colour
Ice Chic Nail Colour
Golden Rose
Før 40,00
Pris: 20,00
Studierabat 10%
Studierabat 10%
Message
Bülow Lakrids Sommer
Bülow Lakrids Sommer
Private Selection
Pris: 80,00
Juice
Juice
The Bagel House
Pris: 39,00
Rygsæk
Spar 30%
Rygsæk
Neye
Før 499,00
Pris: 349,30
Cheesecake
Cheesecake
The Bagel House
Pris: 35,00
2 for 300 kr
2 for 300 kr
Marcus
Sneak Peak
Sneak Peak
Stof 2000
Strik
Strik
Ivy
Pris: 599,95
3 for 2
3 for 2
Pilgrim
Den store biograf dag
Den store biograf dag
Nordisk Film Biografer
Pris: 50,00
Puma sæt
Puma sæt
Intersport
Før 950,00
Pris: 399,95
Bagel
Bagel
The Bagel House
Pris: 49,00
Selskaber
Selskaber
Café Korn
Totex voks
Totex voks
Frisør Totex
Før 79,00
Pris: 60,00
Asics løbesko
Asics løbesko
Intersport
Før 1499,95
Pris: 1299,95
Sneakers
Sneakers
Deichmann
Pris: 499,00
Arion fit 7,5kg TILBUD
Arion fit 7,5kg TILBUD
Anne´s Dyrecenter
Før 299,00
Pris: 199,00
Rep af Pc & Mac
Rep af Pc & Mac
Nordic Repair®
Pris: 199,00
Bluse
Bluse
Ivy
Pris: 699,95
 Lædercover  Samsung Galaxy S8 / S9
Lædercover Samsung Galaxy S8 / S9
Nordic Repair®
Før 469,00
Pris: 399,00
Cheeseburger
Cheeseburger
Burger King
Pris: 10,00
Penalhus
Penalhus
Neye
Før 199,00
Pris: 149,00
Iskaffe
Iskaffe
The Bagel House
Pris: 39,00
Rygsæk
Rygsæk
Neye
Før 799,00
Pris: 599,00
Filterkande
Filterkande
Køkken & Hjem
Pris: 128,00
Uden mad og drikke duer helten ikke
Uden mad og drikke duer helten ikke
Nordisk Film Biografer
Asics sko til børn
Asics sko til børn
Intersport
Før 449,95
Pris: 349,95
Argan Olie
Argan Olie
Frisør Totex
Pris: 149,00
Eraser Studio
Eraser Studio
Fætter BR
Pris: 129,00
Reparation af Tablets
Reparation af Tablets
Nordic Repair®
Pris: 249,00
Chicken Royale
Chicken Royale
Burger King
Pris: 47,00
MOUSSE FOUNDATION
MOUSSE FOUNDATION
Golden Rose
Før 89,95
Pris: 44,98
Korn
Korn
Café Korn
Asics løbe sko herre
Asics løbe sko herre
Intersport
Før 1499,95
Pris: 1299,95
Alpine rygsæk
Alpine rygsæk
Fætter BR
Pris: 349,00
Arion Large 7,5kg Tilbud
Arion Large 7,5kg Tilbud
Anne´s Dyrecenter
Før 299,00
Pris: 199,00
Børnerygsæk
Børnerygsæk
Flying Tiger Copenhagen
Pris: 50,00
Rejseseng
Rejseseng
Kære Børn
Før 699,95
Pris: 499,95
BABYBIO
BABYBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 100,00
Rich Color Nail lacquer
Rich Color Nail lacquer
Golden Rose
Før 50,00
Pris: 25,00
NYHED Brøndby trøjen
NYHED Brøndby trøjen
Sportmaster
Pris: 600,00
Shopper
Spar 30%
Shopper
Neye
Pris: 314,30
SENIORBIO
SENIORBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 75,00
Studierabat
Spar 25%
Studierabat
Jensen´s Bøfhus
Bluse
Bluse
Ivy
Pris: 499,95
Der er altid masser af underholdning for hele familien
Det sker i WAVES ...
Minigolf
Gem i kalender 6/19/2018 10:48:17 PM 9/1/2018 10:48:21 PM Denmark/Copenhagen Kom og prøv et spil minigolf ... eller måske flere, for det er faktisk ret sjovt Det sker på Cafetorvet ved Intersport
19. juni - 1. september
Minigolf
Det sker på Cafetorvet
Newsletter
Få nyhederne
DIREKTE I DIN INDBAKKE
Tilmeld dig WAVES nyhedsbrev, få sidste nyt fra WAVES og vær med i konkurrencen om gavekort på 500 kr. hver måned. Psst: Giv os din fødselsdato og få en gave på dagen. (min. 15 år)
Fødselsdag:

  
Følg med på
@WAVESSHOPPINGCENTER
og få sidste nyt fra WAVES
Facebook
Følg WAVES på facebook
og få sidste nyt fra WAVES - direkte på din tidslinje.
Youtube
Følg WAVES på YouTube
og bliv inviteret inden for i en verden af skønne shoppingoplevelser.
Giv en gave, der ikke skal byttes. Giv et
GAVEKORT TIL WAVES
GAVEKORT TIL WAVES
Med over 80 butikker at vælge imellem, er der lidt for enhver smag...