MENU
Persondata

Persondata

I WAVES behandler vi naturligvis dine persondata fortroligt og i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik for at efterkomme den nye persondataforordning (også kendt som GDPR), der blev indført den 25. maj 2018.

Dataansvarlig
Centerforeningen WAVES
Over Bølgen 2A, 2670 Greve
Mail: [email protected]
Telefon: 43 90 66 46

Hvad er personlige oplysninger
Ifølge GDPR defineres personlige data som information relateret til en person såsom navn, billede, emailadresse, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation eller en IP-adresse.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, sende en sms, vise relevante tilbud og nyheder i WAVES app. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvor længe opbevares dine oplysninger
Oplysningerne opbevares så længe, som det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi behandler dine data med den største omhu - det har vi altid gjort og det vil vi altid gøre.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig WAVES nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events, tilbud m.m fra WAVES.

Ved tilmelding med din fødselsdato giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en tillykke hilsen på din fødselsdag.

Ved tilmelding med dit telefonnummer, giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en sms.

Vi beder om dit postnummer og køn, så vi kan trække statistik på, hvor du kommer fra og hvilket køn du er. Alt dette for at målrette vores kommunikation mod dig bedst muligt og for at føre statistik på vores kunder.

Nyhedsbrevet laves i Mailchimp.
Du kan altid afmelde dig WAVES nyhedsbrev enten ved linket i bunden af nyhedsmailen eller ved, at skrive til [email protected]

WAVES App:
Når du downloader WAVES app tilbyder vi dig at blive en del af WAVES bonusprogram.

For at modtage bonuspoint i WAVES skal bluetooth være tændt og du skal signe up. Til dette har du 2 muligheder.

Enten skrive din e-mail eller signe up med Facebook. Vælger du e-mail, bruger vi den kun, hvis vi skal supportere dig.

Vælger du Facebook, kan vi se hvilket område du kommer fra, køn og email. Disse bruger vi til vores statistik.

Når du har bluetooth tændt i WAVES kan vi se din enhed. Vi kan IKKE se, hvem du er. Vi kan også se, hvordan du går rundt i WAVES. Igen er det ikke dig vi kan se, men en ”bruger”, som bevæger sig fra a til b osv.

Ønsker du ikke længere at være med i WAVES app, kan du slette app´en på dit device. Ønsker du at vide mere, kan [email protected] kontaktes.

WAVES konkurrencebetingelser vedr. facebook og Instagram

Konkurrencerne er ikke tilknyttet, sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook eller Instagram. Har du spørgsmål vedrørende konkurrencerne eller betingelserne kan du henvende dig til [email protected]

Sådan deltager du:

Det er kun brugere af en Facebook og/eller Instagram profil, der kan deltage i konkurrencerne på henholdsvis Facebook og Instagram. Dette sker via facebook og instagram 
Spørgsmålet i facebook-opslaget besvares i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget.

Kontakt til vinderen:
Vinderen kontaktes under vedkommendes kommentar under konkurrenceopslaget eller via en privat besked.

Præmier:
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på facebook.

Præmien skal altid afhentes i en af WAVES butikker eller i WAVES Information (Over Bølgen 14A ,2670 Greve) og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer.

Vi forbeholder os retten til at give præmien til anden side, hvis den ikke bliver afhentet indenfor aftalte tidsperiode. Vinderen skal selv afhente præmien og får denne udleveret mod forvisning af gyldigt ID og beskeden i indbakken (kun på Facebook). Er du forhindret i at afhente præmien selv, så kontakt os på:
E-mail: [email protected]

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Centerforeningen WAVES, Over Bølgen 2A, 2670 Greve, telefon 43 90 46 66. Ansatte i WAVES og i WAVES butikker/restauranter har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på WAVES officielle facebookside.

Ansatte i WAVES kan ikke blive udtrukket som vindere af konkurrencer.

Man skal være fyldt 18 år, for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med facebook.

Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.



TV-overvågning
Der foretages TV-overvågning i og ved WAVES Shoppingcenter. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger. 

Familierummet
Når du er tilmedt WAVES familierum skal du vide, hvordan vi anvender og opbevarer dine oplysninger.

Dit navn, adresse og cpr nr. er indtastet i et lukket system, som vi kun bruger til WAVES familierum.

Kun Informationen, Centerkontoret og driftschefen har adgang til dette system.

Dine oplysninger opbevares i 6 måneder. I de 6 måneder kan du med dit sygesikringskort komme ind i WAVES familierum. Efter 6 måneder slettes dine oplysninger og du skal oprettes igen.

Du kan til en hver tid få dine oplysninger slettet, ved at sende sende en mail til [email protected]

Retten til at blive underrettet
Hvis der er sket et brud på datasikkerheden i WAVES, som kan kompromittere dine personlige data, har du krav på at blive underrettet indenfor 72 timer efter, at bruddet er blevet opdaget.

Revidering af GDPR 
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden.  Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på Centerkontoret (i fuld længde) og på waves-shopping.dk (i forkortet udgave)

Du behøver ikke at foretage dig noget
Denne nye politik ændrer ikke måden, hvorpå vi behandler dine oplysninger, men indeholder flere detaljer om, hvordan vi samler og bruger dine personlige oplysninger. Vores nye persondatapolitik trådte i kraft pr. 25. maj 2018.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til [email protected]

 

Der er altid en grund til at besøge WAVES
110 butikker - lækre restauranter, biograf og sjove events
Find inspiration i WAVES
Julepynt 2018 - Inspiration til hjem og julebord
Julepynt 2018 - Inspiration til hjem og julebord
Læs mere
Den perfekte julegave til løberen & fitnessfolket
Den perfekte julegave til løberen & fitnessfolket
Læs mere
Hvad kan man give sine bedsteforældre i julegave?
Hvad kan man give sine bedsteforældre i julegave?
Læs mere
Gode julegaveideer til kvinder i 2018
 Gode julegaveideer til kvinder i 2018
Læs mere
Tøj til julefrokosten 2018 - kvinder og mænd
Tøj til julefrokosten 2018 - kvinder og mænd
Læs mere
Årets julegaver til børn - 24 ideer
Årets julegaver til børn - 24 ideer
Læs mere
Pakkekalenderideer til børn i alle aldre
Pakkekalenderideer til børn i alle aldre
Læs mere
Personlige julegaveideer til mænd i 2018
Personlige julegaveideer til mænd i 2018
Læs mere
Brillemoden 2018 - nyheder og trends
Brillemoden 2018 - nyheder og trends
Læs mere
Forbered din hud på efterårs- og vinterkulde
Forbered din hud på efterårs- og vinterkulde
Læs mere
Hvordan er herremoden i efteråret 2018?
Hvordan er herremoden i efteråret 2018?
Læs mere
Regntøjsguide til børn og voksne
Regntøjsguide til børn og voksne
Læs mere
De 8 største modetrends for kvinder i efteråret
De 8 største modetrends for kvinder i efteråret
Læs mere
Altid et godt tilbud at køre efter ...
Dior Sauvage Eau de Parfum
Dior Sauvage Eau de Parfum
Matas
Pris: 615,00
Ingefær
Ingefær
Betlehem Minimarked
Pris: 30,00
Samsøe & Samsøe turtleneck
Samsøe & Samsøe turtleneck
Kings & Queens
Pris: 280,00
Studierabat 10%
Studierabat 10%
Message
3 for 2 på sæt
3 for 2 på sæt
Change
Rep af Pc & Mac
Rep af Pc & Mac
Nordic Repair®
Pris: 199,00
Flagermusstol
Flagermusstol
Imerco Home
Før 2999,95
Pris: 999,95
Kay Bojesen miniabe
Kay Bojesen miniabe
Imerco Home
Pris: 499,95
YSL Mon Paris EDT
YSL Mon Paris EDT
Matas
Pris: 555,00
Buffalo støvle
Buffalo støvle
Skoringen
Pris: 1500,00
Læderjakke
Læderjakke
Vila
Pris: 1499,95
Anthon Berg julekalender
Anthon Berg julekalender
Bilka
Pris: 147,95
Buks og jakke
Buks og jakke
Bruun & Stengade
Før 2500,00
Pris: 1500,00
Fad
Fad
Bilka
Pris: 80,00
Keramisk bradepande/stegegryde
Keramisk bradepande/stegegryde
Køkken & Hjem
Pris: 498,00
Buffalo sko
Buffalo sko
Skoringen
Pris: 1300,00
Longstay matte lipstick Køb 3 betal for 2
Longstay matte lipstick Køb 3 betal for 2
Golden Rose
Pris: 89,95
Ugens ret (uge 47) 🌾
Ugens ret (uge 47) 🌾
Café Korn
Pris: 129,00
Uden mad og drikke duer helten ikke
Uden mad og drikke duer helten ikke
Nordisk Film Biografer
Brunchbuffet
Brunchbuffet
Café Korn
Pris: 129,00
Sesam oil
Sesam oil
Betlehem Minimarked
Pris: 45,00
Alle jakker
Spar 20%
Alle jakker
Only
SENIORBIO
SENIORBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 75,00
Call of Duty
Call of Duty
Game Stop
Pris: 549,00
Turtelduer
Turtelduer
Imerco Home
Pris: 599,95
Ribeye
Ribeye
Café Korn
Pris: 239,00
Kaffekværn
Kaffekværn
Køkken & Hjem
Pris: 179,00
Coated jeans
Coated jeans
Vila
Pris: 279,95
Alt* i butikken
Spar 20%
Alt* i butikken
Only
BABYBIO
BABYBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 100,00
Buffalo sko
Buffalo sko
Skoringen
Pris: 1300,00
Reparation af Tablets
Reparation af Tablets
Nordic Repair®
Pris: 249,00
Kähler lyshus
Kähler lyshus
Imerco Home
Pris: 249,95
Mens du venter på bio...
Mens du venter på bio...
Jensen´s Bøfhus
Pris: 89,00
MID SEASON SALE
Spar 40%
MID SEASON SALE
Message
ICHI Kimono
ICHI Kimono
Designers Market
Pris: 399,95
Frokostbøf til en rigtig god pris :)
Frokostbøf til en rigtig god pris :)
Jensen´s Bøfhus
Pris: 59,00
Neglelak køb 3 betal for 2
Neglelak køb 3 betal for 2
Golden Rose
Pris: 40,00
Smartbox
Smartbox
Bog & Ide
Pris: 399,00
Kreativ Jul
Kreativ Jul
Loppebølgen
Pris: 200,00
Kalenderlys
Kalenderlys
Bilka
Pris: 50,00
Reparation af Smartphones
Reparation af Smartphones
Nordic Repair®
Pris: 249,00
JULESTRIK
JULESTRIK
VW Mens wear
Pris: 300,00
Studierabat
Spar 25%
Studierabat
Jensen´s Bøfhus
Segrid pung
Segrid pung
VW Mens wear
Pris: 300,00
Julesweater
Julesweater
Name It
Pris: 199,95
Selfiestang til mobilen
Selfiestang til mobilen
Nordic Repair®
Før 249,00
Pris: 99,00
Krydderier
Krydderier
Betlehem Minimarked
Pris: 10,00
Paillet top
Paillet top
Kings & Queens
Pris: 400,00
 Lædercover  Samsung Galaxy S8/S9 S8+/S9+
Lædercover Samsung Galaxy S8/S9 S8+/S9+
Nordic Repair®
Før 469,00
Pris: 399,00
Buffalo støvle
Buffalo støvle
Skoringen
Pris: 1500,00
Lækre Cocktails
Lækre Cocktails
Jensen´s Bøfhus
Pris: 59,00
⭐ Gavekort ⭐
⭐ Gavekort ⭐
Loppebølgen
Pris: 100,00
1 års fødselsdag
Spar 50%
1 års fødselsdag
Cafe E
Frakment Veronica Kjole
Frakment Veronica Kjole
Message
Pris: 499,95
Frokosttallerken
Frokosttallerken
Café Korn
Pris: 139,00
Eksklusive tilbud
Eksklusive tilbud
Loppebølgen
Pris: 370,00
Avocadosalat
Avocadosalat
Café Korn
Pris: 129,00
Badekåbe
Badekåbe
Name It
Pris: 199,95
Lej en Børnereol
Lej en Børnereol
Loppebølgen
Pris: 200,00
Æbleskivepande
Æbleskivepande
Køkken & Hjem
Pris: 239,00
Silketørklæde
Silketørklæde
Bruun & Stengade
Pris: 400,00
Der er altid masser af underholdning for hele familien
Det sker i WAVES ...
Forfattermøde
Gem i kalender 10/25/2018 5:00:00 PM 10/25/2018 6:30:00 PM Denmark/Copenhagen Forfattermøde: Lene Kaaberbøl Mød forfatteren bag Vildheks og Skammerens datter, når hun gæster Greve Bibliotek. Det sker på Greve Bibliotek
25. oktober
Forfattermøde: Lene Kaaberbøl
Mød forfatteren bag Vildheks og Skammerens datter, når hun gæster Greve Bibliotek.
Newsletter
Få nyhederne
DIREKTE I DIN INDBAKKE
Tilmeld dig WAVES nyhedsbrev, få sidste nyt fra WAVES og vær med i konkurrencen om gavekort på 500 kr. hver måned. Psst: Giv os din fødselsdato og få en gave på dagen. (min. 15 år)
Fødselsdag:

  
Følg med på
@WAVESSHOPPINGCENTER
og få sidste nyt fra WAVES
Facebook
Følg WAVES på facebook
og få sidste nyt fra WAVES - direkte på din tidslinje.
Youtube
Følg WAVES på YouTube
og bliv inviteret inden for i en verden af skønne shoppingoplevelser.
Giv en gave, der ikke skal byttes. Giv et
GAVEKORT TIL WAVES
GAVEKORT TIL WAVES
Med over 80 butikker at vælge imellem, er der lidt for enhver smag...