MENU
Persondata

Persondata

I WAVES behandler vi naturligvis dine persondata fortroligt og i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik for at efterkomme den nye persondataforordning (også kendt som GDPR), der blev indført den 25. maj 2018.

Dataansvarlig
Centerforeningen WAVES
Over Bølgen 2A, 2670 Greve
Mail: [email protected]
Telefon: 43 90 66 46

Hvad er personlige oplysninger
Ifølge GDPR defineres personlige data som information relateret til en person såsom navn, billede, emailadresse, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation eller en IP-adresse.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, sende en sms, vise relevante tilbud og nyheder i WAVES app. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvor længe opbevares dine oplysninger
Oplysningerne opbevares så længe, som det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi behandler dine data med den største omhu - det har vi altid gjort og det vil vi altid gøre.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig WAVES nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events, tilbud m.m fra WAVES.

Ved tilmelding med din fødselsdato giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en tillykke hilsen på din fødselsdag.

Ved tilmelding med dit telefonnummer, giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en sms.

Vi beder om dit postnummer og køn, så vi kan trække statistik på, hvor du kommer fra og hvilket køn du er. Alt dette for at målrette vores kommunikation mod dig bedst muligt og for at føre statistik på vores kunder.

Nyhedsbrevet laves i Mailchimp.
Du kan altid afmelde dig WAVES nyhedsbrev enten ved linket i bunden af nyhedsmailen eller ved, at skrive til [email protected]

WAVES App:
Når du downloader WAVES app tilbyder vi dig at blive en del af WAVES bonusprogram.

For at modtage bonuspoint i WAVES skal bluetooth være tændt og du skal signe up. Til dette har du 2 muligheder.

Enten skrive din e-mail eller signe up med Facebook. Vælger du e-mail, bruger vi den kun, hvis vi skal supportere dig.

Vælger du Facebook, kan vi se hvilket område du kommer fra, køn og email. Disse bruger vi til vores statistik.

Når du har bluetooth tændt i WAVES kan vi se din enhed. Vi kan IKKE se, hvem du er. Vi kan også se, hvordan du går rundt i WAVES. Igen er det ikke dig vi kan se, men en ”bruger”, som bevæger sig fra a til b osv.

Ønsker du ikke længere at være med i WAVES app, kan du slette app´en på dit device. Ønsker du at vide mere, kan [email protected] kontaktes.

TV-overvågning
Der foretages TV-overvågning i og ved WAVES Shoppingcenter. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger. 

Familierummet
Når du er tilmedt WAVES familierum skal du vide, hvordan vi anvender og opbevarer dine oplysninger.

Dit navn, adresse og cpr nr. er indtastet i et lukket system, som vi kun bruger til WAVES familierum.

Kun Informationen, Centerkontoret og driftschefen har adgang til dette system.

Dine oplysninger opbevares i 6 måneder. I de 6 måneder kan du med dit sygesikringskort komme ind i WAVES familierum. Efter 6 måneder slettes dine oplysninger og du skal oprettes igen.

Du kan til en hver tid få dine oplysninger slettet, ved at sende sende en mail til [email protected]

Retten til at blive underrettet
Hvis der er sket et brud på datasikkerheden i WAVES, som kan kompromittere dine personlige data, har du krav på at blive underrettet indenfor 72 timer efter, at bruddet er blevet opdaget.

Revidering af GDPR 
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden.  Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på Centerkontoret (i fuld længde) og på waves-shopping.dk (i forkortet udgave)

Du behøver ikke at foretage dig noget
Denne nye politik ændrer ikke måden, hvorpå vi behandler dine oplysninger, men indeholder flere detaljer om, hvordan vi samler og bruger dine personlige oplysninger. Vores nye persondatapolitik trådte i kraft pr. 25. maj 2018.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til [email protected]

 

Der er altid en grund til at besøge WAVES
110 butikker - lækre restauranter, biograf og sjove events
Find inspiration i WAVES
Indre velvære og skønne efterårsnyheder
Indre velvære og skønne efterårsnyheder
Læs mere
Regntøjsguide til børn og voksne
Regntøjsguide til børn og voksne
Læs mere
De 8 største modetrends for kvinder i efteråret
De 8 største modetrends for kvinder i efteråret
Læs mere
Brillemoden i 2018 - nyheder og trends
Brillemoden i 2018 - nyheder og trends
Læs mere
Krydr sensommeren med gourmet produkter
Krydr sensommeren med gourmet produkter
Læs mere
Efterårslingeri til kræsne kvinder
Efterårslingeri til kræsne kvinder
Læs mere
Velkommen, efterår!
Velkommen, efterår!
Læs mere
Klar, parat, skolestart!
Klar, parat, skolestart!
Læs mere
Altid et godt tilbud at køre efter ...
Talve
Talve
Imerco Home
Før 99,95
Pris: 79,99
Sokker
Sokker
Intersport
Pris: 99,95
Viking gummistøvle
Viking gummistøvle
Skoringen
Pris: 350,00
Støvle
Støvle
Bianco
Pris: 599,95
Sokker
Sokker
Tøjeksperten
Joules regnslag
Joules regnslag
Andersen Frakker
Pris: 299,00
SodaStream, MEGAPACK
SodaStream, MEGAPACK
Køkken & Hjem
Pris: 549,00
Argan Olie
Argan Olie
Frisør Totex
Pris: 149,00
Korn
Korn
Café Korn
Få 1/2 pris
Spar 50%
Få 1/2 pris
Synoptik
Regnsæt
Regnsæt
Kære Børn
Bukser
Bukser
Kaufmann
Pris: 1400,00
Jakkesæt
Jakkesæt
Marcus
Før 1499,95
Pris: 899,95
Rep af Pc & Mac
Rep af Pc & Mac
Nordic Repair®
Pris: 199,00
Buks
Buks
Vila
Pris: 299,95
Jakke
Jakke
Companys
Pris: 699,95
Støvle
Støvle
Bianco
Pris: 899,95
Eraser Studio
Eraser Studio
Fætter BR
Pris: 129,00
Chili cheese
Chili cheese
Burger King
Pris: 15,00
Regnfrakke
Regnfrakke
Vila
Pris: 599,95
Sydvest regnhat
Sydvest regnhat
Flying Tiger Copenhagen
Pris: 30,00
Højtaler
Højtaler
Telia
Før 2999,00
Pris: 999,00
Flyverdragt
Flyverdragt
Kære Børn
Før 699,95
Pris: 499,95
Reparation af Tablets
Reparation af Tablets
Nordic Repair®
Pris: 249,00
Hugo boss jakke
Hugo boss jakke
Kaufmann
Pris: 4000,00
Rieker dame-gummistøvle
Rieker dame-gummistøvle
Skoringen
Pris: 400,00
Frisk appelsinjuice!
Frisk appelsinjuice!
Café Iceberg
Pris: 28,00
Bluse
Bluse
Ivy
Pris: 699,95
Halskæder
Spar 20%
Halskæder
Pilgrim
Jakke
Jakke
Companys
Pris: 899,95
Lammespyd
Lammespyd
Cafe E
Pris: 129,00
Blonde bluse
Blonde bluse
Vero Moda
Pris: 259,95
Nederdel
Nederdel
Kings & Queens
Pris: 260,00
Tema Akvarie 54L MEGA DEAL
Tema Akvarie 54L MEGA DEAL
Anne´s Dyrecenter
Pris: 349,00
Strik
Strik
Saint Tropez
Pris: 399,95
Sætpris
Sætpris
Change
Pris: 249,00
Butterfly
Butterfly
Marcus
Pris: 249,95
Blender, 1000 W
Blender, 1000 W
Køkken & Hjem
Pris: 589,00
Panini
Panini
Café Iceberg
Pris: 59,00
Reparation af Smartphones
Reparation af Smartphones
Nordic Repair®
Pris: 249,00
Skjorte
Skjorte
Kaufmann
Pris: 499,00
Selskaber
Selskaber
Café Korn
Butterfly
Butterfly
Marcus
Pris: 299,95
Superdry jakker
Spar 40%
Superdry jakker
VW Mens wear
Lang frakke
Lang frakke
Vero Moda
Pris: 599,95
King Fusion
King Fusion
Burger King
Pris: 22,00
Strik
Strik
Ivy
Pris: 599,95
Heldragt
Heldragt
Vero Moda
Pris: 499,95
Cheesecake
Cheesecake
The Bagel House
Pris: 35,00
Jakkesæt
Jakkesæt
Wagner
Pris: 999,00
Tre Point Y-sele XL
Tre Point Y-sele XL
Anne´s Dyrecenter
Før 599,00
Pris: 249,00
Hipster
Hipster
Femilet
Pris: 170,00
Sneakers
Sneakers
Marcus
Pris: 699,95
Lindbergh jeans
Lindbergh jeans
Wagner
Pris: 799,00
Strik og skjorte
Strik og skjorte
Wagner
Pris: 399,00
Skjorte
Skjorte
Kings & Queens
Pris: 600,00
Vandafvisende jakke
Vandafvisende jakke
H&M
Pris: 249,00
Regnfrakke
Regnfrakke
Companys
Pris: 499,95
Eva trio
Spar 20%
Eva trio
Imerco Home
 Paillet strikket pullover
Paillet strikket pullover
Vero Moda
Pris: 349,95
SENIORBIO
SENIORBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 75,00
Jakke med hætte
Jakke med hætte
Wagner
Pris: 999,00
Blazer
Blazer
Jack & Jones
Pris: 999,95
Jakke
Jakke
Wagner
Pris: 999,00
Studierabat 10%
Studierabat 10%
Message
Iskaffe
Iskaffe
The Bagel House
Pris: 39,00
Sunwill chinos
Sunwill chinos
Tøjeksperten
Pris: 800,00
Frakke
Frakke
H&M
Pris: 399,00
T-shirt
T-shirt
Zizzi
Før 249,95
Pris: 100,00
Mimmi strik. Fås i et bredt udvalg af farver.
Mimmi strik. Fås i et bredt udvalg af farver.
Gina Tricot
Pris: 199,00
Mens du venter på bio...
Mens du venter på bio...
Jensen´s Bøfhus
Pris: 89,00
Jakke
Jakke
Gina Tricot
Pris: 499,00
Crossover taske
Crossover taske
Designers Market
Pris: 499,00
Chicken Royale
Chicken Royale
Burger King
Pris: 47,00
Skjorte
Skjorte
Tøjeksperten
Pris: 500,00
Wienerschnitzel
Wienerschnitzel
Café Iceberg
Pris: 149,00
Ramme
Ramme
Imerco Home
Pris: 89,95
Uldfrakke
Uldfrakke
Vero Moda
Pris: 599,95
Selfiestang til mobilen
Selfiestang til mobilen
Nordic Repair®
Før 249,00
Pris: 99,00
Juice
Juice
The Bagel House
Pris: 39,00
Jeans
Jeans
Saint Tropez
Pris: 249,95
Pullover
Pullover
VW Mens wear
Pris: 800,00
Num Noms
Num Noms
Fætter BR
Pris: 299,00
Regnsæt
Regnsæt
Sportmaster
Pris: 599,00
Skjorte og strik
Skjorte og strik
Tøjeksperten
Pris: 600,00
Støvle
Støvle
Bianco
Pris: 999,95
Bodystocking
Bodystocking
Kære Børn
Pris: 130,00
Thiele Limited Edition brille
Thiele Limited Edition brille
Thiele
Pris: 3995,00
Dotto buksedragt
Spar 35%
Dotto buksedragt
Message
Jerseytop
Jerseytop
H&M
Pris: 79,95
Lindbergh bælte
Lindbergh bælte
Tøjeksperten
Pris: 400,00
P.J.S jakke
P.J.S jakke
Kaufmann
Pris: 3000,00
Støvle
Støvle
Bianco
Pris: 549,95
Skjorte
Skjorte
Marcus
Pris: 499,95
Bagel og juice
Bagel og juice
The Bagel House
Pris: 82,00
Toaster
Toaster
Køkken & Hjem
Pris: 99,00
Regnjakke
Regnjakke
Intersport
Pris: 799,95
Uden mad og drikke duer helten ikke
Uden mad og drikke duer helten ikke
Nordisk Film Biografer
Studierabat
Spar 25%
Studierabat
Jensen´s Bøfhus
Brillerens
Brillerens
Louis Nielsen
Pris: 30,00
Jakke
Jakke
Intersport
Før 999,95
Pris: 499,95
Vandafvisende frakke
Vandafvisende frakke
Andersen Frakker
Pris: 1299,00
Støvle
Støvle
Bianco
Pris: 999,00
 Lædercover  Samsung Galaxy S8/S9 S8+/S9+
Lædercover Samsung Galaxy S8/S9 S8+/S9+
Nordic Repair®
Før 469,00
Pris: 399,00
Paraply
Paraply
Flying Tiger Copenhagen
Pris: 30,00
BH
BH
Femilet
Pris: 420,00
Ingefær
Ingefær
Betlehem Minimarked
Pris: 30,00
Varm chokolade
Varm chokolade
Café Iceberg
Pris: 30,00
Bluse
Bluse
Ivy
Pris: 399,95
LACOSTE TRACKSUIT
LACOSTE TRACKSUIT
VW Mens wear
Pris: 1800,00
Trøje
Spar 25%
Trøje
Intersport
Skjorte og strik
Skjorte og strik
Jack & Jones
Pris: 700,00
Jakke
Jakke
Companys
Pris: 1399,95
Bukser
Bukser
Gina Tricot
Pris: 379,00
Coated jeans
Coated jeans
Vila
Pris: 279,95
Elkedel, SUPREME
Elkedel, SUPREME
Køkken & Hjem
Pris: 178,00
Urtepotte
Urtepotte
Imerco Home
Pris: 99,95
BABYBIO
BABYBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 100,00
Habit
Habit
Kaufmann
Før 3299,00
Pris: 1699,00
Appelsiner
Appelsiner
Betlehem Minimarked
Pris: 7,00
Bagel
Bagel
The Bagel House
Pris: 49,00
Hust & Claire regnsæt
Hust & Claire regnsæt
Kære Børn
Pris: 349,95
Billi Bi støvle
Billi Bi støvle
Skoringen
Pris: 1500,00
Stol
Stol
Søstrene Grene
Pris: 398,00
SELECTED CHINOS
SELECTED CHINOS
VW Mens wear
Pris: 500,00
Chiffonskjorte
Chiffonskjorte
Bonde
Pris: 999,00
Væghylde
Væghylde
Søstrene Grene
Pris: 298,00
Jakke
Jakke
Companys
Pris: 1800,00
Cook and Baker
Spar 30%
Cook and Baker
Imerco Home
TOMMY HILFIGER T-SHIRTS
Spar 20%
TOMMY HILFIGER T-SHIRTS
VW Mens wear
Gummistøvle
Gummistøvle
Skoringen
Pris: 800,00
Kanel- og kardemommesnurre
Kanel- og kardemommesnurre
Espresso House
Pris: 27,00
Støvle
Støvle
Skoringen
Pris: 1000,00
Gulvtæppe
Gulvtæppe
Søstrene Grene
Pris: 126,00
Bluse
Bluse
Ivy
Pris: 499,95
Dotto kjole
Spar 35%
Dotto kjole
Message
Der er altid masser af underholdning for hele familien
Det sker i WAVES ...
Seniobio
Gem i kalender 8/17/2018 11:00:00 AM 10/12/2018 2:00:00 PM Denmark/Copenhagen Velkommen til SENIOBIO Hver fredag kl. 12 Det sker
17. august - 12. oktober
Velkommen til SENIOBIO
Hver fredag kl. 12
Newsletter
Få nyhederne
DIREKTE I DIN INDBAKKE
Tilmeld dig WAVES nyhedsbrev, få sidste nyt fra WAVES og vær med i konkurrencen om gavekort på 500 kr. hver måned. Psst: Giv os din fødselsdato og få en gave på dagen. (min. 15 år)
Fødselsdag:

  
Følg med på
@WAVESSHOPPINGCENTER
og få sidste nyt fra WAVES
Facebook
Følg WAVES på facebook
og få sidste nyt fra WAVES - direkte på din tidslinje.
Youtube
Følg WAVES på YouTube
og bliv inviteret inden for i en verden af skønne shoppingoplevelser.
Giv en gave, der ikke skal byttes. Giv et
GAVEKORT TIL WAVES
GAVEKORT TIL WAVES
Med over 80 butikker at vælge imellem, er der lidt for enhver smag...