MENU
Persondata

Persondata

I WAVES behandler vi naturligvis dine persondata fortroligt og i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik for at efterkomme den nye persondataforordning (også kendt som GDPR), der blev indført den 25. maj 2018.

Dataansvarlig
Centerforeningen WAVES
Over Bølgen 2A, 2670 Greve
Mail: [email protected]
Telefon: 43 90 66 46

Hvad er personlige oplysninger
Ifølge GDPR defineres personlige data som information relateret til en person såsom navn, billede, emailadresse, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation eller en IP-adresse.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, sende en sms, vise relevante tilbud og nyheder i WAVES app. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvor længe opbevares dine oplysninger
Oplysningerne opbevares så længe, som det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Vi behandler dine data med den største omhu - det har vi altid gjort og det vil vi altid gøre.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig WAVES nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events, tilbud m.m fra WAVES.

Ved tilmelding med din fødselsdato giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en tillykke hilsen på din fødselsdag.

Ved tilmelding med dit telefonnummer, giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig en sms.

Vi beder om dit postnummer og køn, så vi kan trække statistik på, hvor du kommer fra og hvilket køn du er. Alt dette for at målrette vores kommunikation mod dig bedst muligt og for at føre statistik på vores kunder.

Nyhedsbrevet laves i Mailchimp.
Du kan altid afmelde dig WAVES nyhedsbrev enten ved linket i bunden af nyhedsmailen eller ved, at skrive til [email protected]

WAVES App:
Når du downloader WAVES app tilbyder vi dig at blive en del af WAVES bonusprogram.

For at modtage bonuspoint i WAVES skal bluetooth være tændt og du skal signe up. Til dette har du 2 muligheder.

Enten skrive din e-mail eller signe up med Facebook. Vælger du e-mail, bruger vi den kun, hvis vi skal supportere dig.

Vælger du Facebook, kan vi se hvilket område du kommer fra, køn og email. Disse bruger vi til vores statistik.

Når du har bluetooth tændt i WAVES kan vi se din enhed. Vi kan IKKE se, hvem du er. Vi kan også se, hvordan du går rundt i WAVES. Igen er det ikke dig vi kan se, men en ”bruger”, som bevæger sig fra a til b osv.

Ønsker du ikke længere at være med i WAVES app, kan du slette app´en på dit device. Ønsker du at vide mere, kan [email protected] kontaktes.

WAVES konkurrencebetingelser vedr. facebook og Instagram

Konkurrencerne er ikke tilknyttet, sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook eller Instagram. Har du spørgsmål vedrørende konkurrencerne eller betingelserne kan du henvende dig til [email protected]

Sådan deltager du:

Det er kun brugere af en Facebook og/eller Instagram profil, der kan deltage i konkurrencerne på henholdsvis Facebook og Instagram. Dette sker via facebook og instagram 
Spørgsmålet i facebook-opslaget besvares i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget.

Kontakt til vinderen:
Vinderen kontaktes under vedkommendes kommentar under konkurrenceopslaget eller via en privat besked.

Præmier:
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på facebook.

Præmien skal altid afhentes i en af WAVES butikker eller i WAVES Information (Over Bølgen 14A ,2670 Greve) og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer.

Vi forbeholder os retten til at give præmien til anden side, hvis den ikke bliver afhentet indenfor aftalte tidsperiode. Vinderen skal selv afhente præmien og får denne udleveret mod forvisning af gyldigt ID og beskeden i indbakken (kun på Facebook). Er du forhindret i at afhente præmien selv, så kontakt os på:
E-mail: [email protected]

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Centerforeningen WAVES, Over Bølgen 2A, 2670 Greve, telefon 43 90 46 66. Ansatte i WAVES og i WAVES butikker/restauranter har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på WAVES officielle facebookside.

Ansatte i WAVES kan ikke blive udtrukket som vindere af konkurrencer.

Man skal være fyldt 18 år, for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med facebook.

Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.



TV-overvågning
Der foretages TV-overvågning i og ved WAVES Shoppingcenter. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger. 

Familierummet
Når du er tilmedt WAVES familierum skal du vide, hvordan vi anvender og opbevarer dine oplysninger.

Dit navn, adresse og cpr nr. er indtastet i et lukket system, som vi kun bruger til WAVES familierum.

Kun Informationen, Centerkontoret og driftschefen har adgang til dette system.

Dine oplysninger opbevares i 6 måneder. I de 6 måneder kan du med dit sygesikringskort komme ind i WAVES familierum. Efter 6 måneder slettes dine oplysninger og du skal oprettes igen.

Du kan til en hver tid få dine oplysninger slettet, ved at sende sende en mail til [email protected]

Retten til at blive underrettet
Hvis der er sket et brud på datasikkerheden i WAVES, som kan kompromittere dine personlige data, har du krav på at blive underrettet indenfor 72 timer efter, at bruddet er blevet opdaget.

Revidering af GDPR 
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden.  Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på Centerkontoret (i fuld længde) og på waves-shopping.dk (i forkortet udgave)

Du behøver ikke at foretage dig noget
Denne nye politik ændrer ikke måden, hvorpå vi behandler dine oplysninger, men indeholder flere detaljer om, hvordan vi samler og bruger dine personlige oplysninger. Vores nye persondatapolitik trådte i kraft pr. 25. maj 2018.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til [email protected]

 

Der er altid en grund til at besøge WAVES
110 butikker - lækre restauranter, biograf og sjove events
Find inspiration i WAVES
Træningsudstyr og -tøj til nybegynderen
Træningsudstyr og -tøj til nybegynderen
Læs mere
Hvad kan man bruge børnepenge på?
Hvad kan man bruge børnepenge på?
Læs mere
Pakkeliste til kør-selv skiferie med og uden børn
Pakkeliste til kør-selv skiferie med og uden børn
Læs mere
Sund livsstil i 2019 - tips til at leve sundt
Sund livsstil i 2019 - tips til at leve sundt
Læs mere
Nytårstøj til mænd og kvinder i 2018/19
Nytårstøj til mænd og kvinder i 2018/19
Læs mere
Tips til makeup, hår og styling til jul i 2018
Tips til makeup, hår og styling til jul i 2018
Læs mere
Inspiration til en appetitlig jul i 2018
Inspiration til en appetitlig jul i 2018
Læs mere
Smykker til kvinder og mænd i julegave i 2018
Smykker til kvinder og mænd i julegave i 2018
Læs mere
Kjoler og outfits til julefesten 2018
Kjoler og outfits til julefesten 2018
Læs mere
Lingeri - en romantisk julegave til hende
Lingeri - en romantisk julegave til hende
Læs mere
Værtindegave til jul og nytår 2018
Værtindegave til jul og nytår 2018
Læs mere
Herretøj til julefrokost og julefest
Herretøj til julefrokost og julefest
Læs mere
Julepynt 2018 - Inspiration til hjem og julebord
Julepynt 2018 - Inspiration til hjem og julebord
Læs mere
Den perfekte julegave til løberen & fitnessfolket
Den perfekte julegave til løberen & fitnessfolket
Læs mere
Hvad kan man give sine bedsteforældre i julegave?
Hvad kan man give sine bedsteforældre i julegave?
Læs mere
Gode julegaveideer til kvinder i 2018
 Gode julegaveideer til kvinder i 2018
Læs mere
Tøj til julefrokosten 2018 - kvinder og mænd
Tøj til julefrokosten 2018 - kvinder og mænd
Læs mere
Årets julegaver til børn - 24 ideer
Årets julegaver til børn - 24 ideer
Læs mere
Pakkekalenderideer til børn i alle aldre
Pakkekalenderideer til børn i alle aldre
Læs mere
Personlige julegaveideer til mænd i 2018
Personlige julegaveideer til mænd i 2018
Læs mere
Brillemoden 2018 - nyheder og trends
Brillemoden 2018 - nyheder og trends
Læs mere
Huskeliste til en festlig fødselsdagsfest
Huskeliste til en festlig fødselsdagsfest
Læs mere
Alt til halloween - ideer til halloweenfesten
Alt til halloween - ideer til halloweenfesten
Læs mere
Forbered din hud på efterårs- og vinterkulde
Forbered din hud på efterårs- og vinterkulde
Læs mere
Hvad kan man lave i efterårsferien?
Hvad kan man lave i efterårsferien?
Læs mere
At flytte hjemmefra: Hjælp til en god start
At flytte hjemmefra: Hjælp til en god start
Læs mere
Indre velvære og skønne efterårsnyheder
Indre velvære og skønne efterårsnyheder
Læs mere
Hvordan er herremoden i efteråret 2018?
Hvordan er herremoden i efteråret 2018?
Læs mere
Regntøjsguide til børn og voksne
Regntøjsguide til børn og voksne
Læs mere
De 8 største modetrends for kvinder i efteråret
De 8 største modetrends for kvinder i efteråret
Læs mere
Krydr sensommeren med gourmet produkter
Krydr sensommeren med gourmet produkter
Læs mere
Vi byder efteråret velkommen!
Vi byder efteråret velkommen!
Læs mere
Altid et godt tilbud at køre efter ...
Halv pris på salatbar som tilbehør
Spar 50%
Halv pris på salatbar som tilbehør
Jensen´s Bøfhus
Før 49,00
Pris: 24,50
By Biehl "Beautiful World"
By Biehl "Beautiful World"
Hvitfeldt Smykker & Ure
Pris: 695,00
King Fusion
King Fusion
Burger King
Pris: 22,00
Mens du venter på bio...
Mens du venter på bio...
Jensen´s Bøfhus
Pris: 89,00
Gele & akryl negle
Gele & akryl negle
Diva´s Nails
Lej en børnestand
Lej en børnestand
Loppebølgen
Pris: 200,00
Negle og beauty
Negle og beauty
Fashion Nail & Beauty
Varm Kakao med Softice
Varm Kakao med Softice
Jensen´s Bøfhus
Pris: 20,00
BTX Coastline jakke
BTX Coastline jakke
Bonde
Pris: 499,95
Ribeye
Ribeye
Café Korn
Pris: 239,00
Reparation af Smartphones
Reparation af Smartphones
Nordic Repair®
Pris: 249,00
Uden mad og drikke duer helten ikke
Uden mad og drikke duer helten ikke
Nordisk Film Biografer
BABYBIO
BABYBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 100,00
Gucci ur
Gucci ur
Hvitfeldt Smykker & Ure
Pris: 6850,00
Brille- og linsetilbud
Spar 50%
Brille- og linsetilbud
Synoptik
Manicure
Manicure
Diva´s Nails
Krydderier
Krydderier
Betlehem Minimarked
Pris: 10,00
Wienerschnitzel
Wienerschnitzel
Café Iceberg
Pris: 149,00
Varm chokolade
Varm chokolade
Café Iceberg
Pris: 30,00
Chicken Royale
Chicken Royale
Burger King
Pris: 47,00
Reparation af Tablets
Reparation af Tablets
Nordic Repair®
Pris: 249,00
MID SEASON SALE
Spar 40%
MID SEASON SALE
Message
SENIORBIO
SENIORBIO
Nordisk Film Biografer
Pris: 75,00
Gele negle
Gele negle
Fashion Nail & Beauty
Pedicure
Pedicure
Fashion Nail & Beauty
Bagel
Bagel
The Bagel House
Pris: 49,00
Lækre nyheder fra Gerry Weber
Lækre nyheder fra Gerry Weber
Bonde
Jacobsen øl
Jacobsen øl
Café Iceberg
Pris: 35,00
Iskaffe
Iskaffe
The Bagel House
Pris: 39,00
Studierabat 10%
Studierabat 10%
Message
Rep af Pc & Mac
Rep af Pc & Mac
Nordic Repair®
Pris: 199,00
Bagel og juice
Bagel og juice
The Bagel House
Pris: 85,00
Fortnite t-shirt
Fortnite t-shirt
Name It
Pris: 129,95
Stine A
Stine A
Hvitfeldt Smykker & Ure
Pris: 250,00
Skovhuus strik
Skovhuus strik
Bonde
Pris: 599,00
Chili cheese
Chili cheese
Burger King
Pris: 15,00
Popcorn og cola delemenu
Popcorn og cola delemenu
Nordisk Film Biografer
Pris: 79,00
Stine A
Stine A
Hvitfeldt Smykker & Ure
Pris: 300,00
Juice
Juice
The Bagel House
Pris: 39,00
Frokosttallerken
Frokosttallerken
Café Korn
Pris: 139,00
Spar 50% på hele menukortet
Spar 50%
Spar 50% på hele menukortet
Cafe E
⭐ Gavekort ⭐
⭐ Gavekort ⭐
Loppebølgen
Pris: 100,00
RO Copenhagen
RO Copenhagen
Hvitfeldt Smykker & Ure
Pris: 1100,00
Frokostbøf til en rigtig god pris :)
Frokostbøf til en rigtig god pris :)
Jensen´s Bøfhus
Pris: 59,00
BTX Classic kjole
BTX Classic kjole
Bonde
Pris: 899,95
Avocadosalat
Avocadosalat
Café Korn
Pris: 129,00
Design
Design
Fashion Nail & Beauty
Ugens ret 🌾
Ugens ret 🌾
Café Korn
Pris: 149,00
Brunchbuffet
Brunchbuffet
Café Korn
Pris: 129,00
Huawei P20 Pro tilbud
Huawei P20 Pro tilbud
YouSee
Før 6299,00
Pris: 1921,00
Cheesecake
Cheesecake
The Bagel House
Pris: 35,00
Frisk appelsinjuice!
Frisk appelsinjuice!
Café Iceberg
Pris: 28,00
Panini
Panini
Café Iceberg
Pris: 59,00
Børnefødselsdag
Børnefødselsdag
Nordisk Film Biografer
Pris: 139,00
Der er altid masser af underholdning for hele familien
Det sker i WAVES ...
Babybio
Gem i kalender 11/1/2018 10:30:00 AM 5/10/2019 1:00:00 PM Denmark/Copenhagen Velkommen til BABYBIO Babybio hver torsdag Det sker på 1. sal i biografen
1. november - 10. maj
Velkommen til BABYBIO
Babybio hver torsdag
Newsletter
Få nyhederne
DIREKTE I DIN INDBAKKE
Tilmeld dig WAVES nyhedsbrev, få sidste nyt fra WAVES og vær med i konkurrencen om gavekort på 500 kr. hver måned. Psst: Giv os din fødselsdato og få en gave på dagen. (min. 15 år)
Fødselsdag:

  
Følg med på
@WAVESSHOPPINGCENTER
og få sidste nyt fra WAVES
Facebook
Følg WAVES på facebook
og få sidste nyt fra WAVES - direkte på din tidslinje.
Youtube
Følg WAVES på YouTube
og bliv inviteret inden for i en verden af skønne shoppingoplevelser.
Giv en gave, der ikke skal byttes. Giv et
GAVEKORT TIL WAVES
GAVEKORT TIL WAVES
Med over 80 butikker at vælge imellem, er der lidt for enhver smag...