Alle ingredienserne kan købes i Bilka
Karamelpopcorn:
Pop dine popcorn i olie i en stor gryde med låg over middelvarme.
Når du ikke hører pop fra gryden mere er de færdige.
Smelt sukkeret i en gryde med 2 spsk vand.
Når sukkeret er blevet lysebrunt og dufter af karamel blander du de færdige popcorn i og drysser med havsalt.
Lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Chokoladepopcorn:
Pop dine popcorn i olie i en stor gryde med låg over middelvarme.
Når du ikke hører pop fra gryden mere er de færdige.
Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad.
Når den er smeltet blander du de færdige popcorn i og drysser med havsalt.
Lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Hindbærpopcorn:
Pop dine popcorn i olie i en stor gryde med låg over middelvarme.
Når du ikke hører pop fra gryden mere er de færdige.
Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad.
Når den er smeltet blander du de færdige popcorn i sammen med hindbærstøvet.
Lad dem tørre på et stykke bagepapir.